• Computeres szemvizsgálat, kontaktlencse illesztés, orvosi és computeres hallásvizsgálat és hallásgondozás. Érdeklődjön személyesen vagy a +36 (68) 419 711-es telefonszámon!

Jogi nyilatkozat

A weboldal tartalma a Soke Optika Kft. tulajdonát képezi, amelyet szerzői jogi törvények védenek. Az oldalról letöltött tartalmak kizárólag személyes, azaz nem kereskedelmi célokra használhatóak fel, azok módosítása vagy további reprodukálása szigorúan tilos.

A Soke Optika a weboldal tulajdonosaként mindent megtesz azért, hogy a lehető legpontosabb, naprakész információkkal lássa el a honlap olvasóit, de nem vállal semmiféle felelősséget vagy garanciát a közölt információ teljességét és pontosságát illetően, valamint fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre. A tulajdonos jogilag nem vonható felelősségre a honlap eléréséből vagy a honlap elérésének hiányából, illetve a honlapon található információk nem megfelelő alkalmazásából származó károkért és sérülésekért.

A weboldal tartalmazhat más internetes oldalakra vonatkozó linkeket vagy referenciákat, de a tulajdonos nem vállal felelősséget ezen internetes oldalak tartalmáért, illetve az azok alkalmazásából származó károkért vagy sérülésekért. Ezek a linkek kizárólag a honlap látogatóinak kényelmét szolgálják.

A weboldalon szereplő logók, védjegyek, márkanevek és termékek Magyarországon és más országokban is jogi védelem alatt állnak. Ezek használata a weboldal tulajdonosának, illetve a gyártók előzetes írásos beleegyezése nélkül szigorúan tilos.

Az oldal tulajdonosa bizonyos célból szabadon felhasználhat minden más a kommunikáció során megosztott információt, beleértve az ötleteket, elképzeléseket, módszereket és szaktudást. Ezen cél lehet az információ harmadik féllel történő megosztása / továbbfejlesztése, valamint a termékek és szolgáltatások előállítása és forgalmazása.

A weboldalon folytatott elektronikus, vagy a tulajdonossal történő közvetlen kommunikáció résztvevője tartozik felelősséggel a megosztott információért, vagyis annak valóságtartalmáért és pontosságáért.

A https://sokeoptika.hu weboldal megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat! Köszönjük!

Cégnév: Soke Optika Kft.
Telephely: 5900 Orosháza, Kossuth u. 10-12
Tel: +36 (68) 419 711