• Computeres szemvizsgálat, kontaktlencse illesztés, orvosi és computeres hallásvizsgálat és hallásgondozás. Érdeklődjön személyesen vagy a +36 (68) 419 711-es telefonszámon!

Hallotta?

Hallásvizsgálat és ártámogatott* hallókészülék forgalmazás

Dr. Lászik Tibor István

Fül-orr-gége szakorvos,
Osztályvezető főorvos
magánrendelése

*a hallókészülék gyógyászati segédeszköz, az ártámogatott hallásjavító eszközökre a kedvezmény akár 70%, ill. 100% is lehet

A modern gépekkel, megújult környezetben végzett hallásvizsgálat után, Ön a legjobb megoldások közül választhat.

Hallásvizsgálat minden héten.

Foglaljon időpontot!

Bejelentkezés és további információ személyesen üzletünkben: 5900 Orosháza, Kossuth u. 10-12, illetve a következő telefonszámok bármelyikén: +36 (68) 419 711, +36 70 643 8455 lehetséges.

Hallásvizsgálat

A Soke Optika és Hallásközpont már több mint 15 éve bővítette tevékenységi körét hallásvizsgálattal és hallókészülék forgalmazással. Figyeljen a halláskárosodás korai tüneteire, jelentkezzen be hozzánk hallásvizsgálatra, bízza magát szakembereinkre!

A szakmai hozzáértést felkészült Fül-orr-gégész audiológus szakorvosunk Dr. Lászik Tibor István főorvos és Hegedűs Aranka audiológus kolléganőnk garantálja, akik hosszú évek során szerzett tapasztalatukkal járulnak hozzá a magas színvonalú ellátáshoz.

Audiológus szakértőink nemcsak a hallás állapotát mérik fel, de támogatásukkal az esetlegesen fennálló hallásvesztésen – annak mértékétől függően – általában jelentősen javítani is tudnak. A páciensközpontú ellátás során, minden érdeklődőnek személyes segítséget nyújtanak, így biztosítva mindenkinek a lehető legteljesebb elérhető hallásélményt.

Milyen kedvezmény érhető el hallókészülék vásárlás esetén?

A hallókészülék gyógyászati segédeszköz, az ártámogatott hallásjavító eszközökre a kedvezmény akár 70%, ill. 100% is lehet.

Mennyibe kerül egy hallókészülék?

A hallókészülékek ára jelentősen eltérhet egymástól. Függ többek között a hallásvesztés és a szükséges erősítés mértékétől, az alkalmazott készülék technológiai színvonalától (pl. többszörös zajszűrés, telefonos beállítási vagy akkumulátoros töltési lehetőség) és a kivitel módjától (fül mögötti vagy apró hallójárati) is. Természetesen, amikor minden mért adat és felhasználói igény felmérésre került, akkor ezek függvényében személyre szóló nyilvános (támogatotti) adatbázisban elérhető árajánlatot kap minden kedves érdeklődő.

Hallókészülék Orosháza

Ki lehet próbálni a hallókészüléket?

Igen, természetesen lehetőség van próbahordásra. Amennyiben halláscsökkenés áll fenn, a szakember segítségével kiválasztott és beállított hallókészüléket 15 napig elkötelezettség nélkül kipróbálhatja mindennapjai során. Így megtapasztalhatja a készülék által nyújtott előnyöket. Mindezeken túlmenően gyakorlati és elméleti segítséget nyújtunk a hallókészülék működésének, használatának, tisztításának és karbantartásának elsajátításában is.

Hogyan lehet bejelentkezni hallásvizsgálatra?

Bejelentkezhet személyesen üzletünkben (5900 Orosháza, Kossuth u. 10-12.), illetve a +36 (68) 419 711, továbbá a +36 70 643 8455 telefonszámok bármelyikén.

Ha ismer halláskárosodásban szenvedő személyt, kérjük, hívja fel a figyelmét erre a megoldási lehetőségre!

Halláskárosodás 6 tünete

Ha az alábbi tünetek valamelyikre ráismer, feltétlenül érdemes szakorvoshoz fordulni és kivizsgáltatni az okait, valamint az esetleges károsodás mértékét.

1. Nehéz beszédkövetés

Fárasztó lehet követni az olyan beszélgetést ahol többen beszélnek.

2. Nehézkes telefonálás

Nem szeret telefonálni, mert nem érti jól, hogy mit mond a hívó fél.

3. Motyogás

Bár hallja, hogy a másik fél beszél, de ha úgy érzi, mindenki csak motyog, akkor ez a halláskárosodás jele lehet.

4. Honnan szól a hang?

Nem tudja meghatározni, hogy honnan jönnek a hangok.

5. Az az őrjítő fülzúgás

Csengő, sistergő, morajló, állandó kattogó vagy zavaró hang a fülben.

6. Nem érti a tv-t?

Gyakran panaszkodnak a körülötte élők, hogy zavaróan hangosan szól a tv.